B&B De Reidikker

In 2020 gesloten vanwege Corona!

Kerngegevens B & B:

Adres:
Murnserdyk 34
8573 WP, Mirns
T: 06-57621330
E: info@de-reidikker.nl

Beschrijving kamers:
We hebben twee kamers met privé douche en wc op de eerste verdieping. In beide kamers staat een tweepersoons bed. Op de kamers is tv en wifi en er kan thee gezet worden. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte voor het ontbijt en genoeglijk verpozen. Daar is een senseo-apparaat. Als het mooi weer is kan er buiten op het terras ontbeten worden.

Karakteristieken:
kruidentuin, rietvogels, bos, rust en stilte

Prijzen:
Voor 2 personen 60 euro, voor 1 persoon 40. 1 nacht toeslag van 10 euro per kamer.

Reserveringsverzoek
  • bb-de-reidikker
  • bb-de-reidikker
  • bb-de-reidikker
  • bb-de-reidikker

Beschrijving Bêd en Brochje:
Onze B&B ligt midden in de natuur tussen het IJsselmeer en het Rysterbosk op het Murnser Klif. Een fijne plaats om tot rust te komen als je daar een paar dagen of langer de tijd voor hebt.

In de herfst en winter vliegen de ganzen over en strijken met duizenden neer in het IJsselmeer. Hun gegak doet denken aan vreemde oorden of lange reizen en maakt ook dat je er zin in krijgt om binnen bij het houtkacheltje te zitten.

In het voorjaar, ’s avonds, op het klif zitten en naar de rietvogels luisteren. Er gaat een wereld aan nieuwe geluiden voor je open. En soms kan het gebeuren dat de Roerdomp zijn geheimzinnige roep laat horen.

Zomers is het genieten van de bloemenpracht, vlinders en bijen en zonneschijn over het land. Het meer is vol zwanen en de meerkoet hoor je boven alles uit.

Beschrijving omgeving B & B:
Gaasterland, land van kliffen, hoogten en laagten

Veel wandelmogelijkheden
In Gaasterlân wandelen, dat kan altijd. Want als het stormt of regent zijn daar de bossen. En bij mooi weer lokt het vrije open veld. Het Rysterbosk is één van de mooiste bossen van ons land, met zijn barokke aanleg en oude loofbomen. Er zijn allerhande paden uitgezet in en buiten het bos. Lopende kun je gemakkelijk in Bakhuzen, Riis of Aldemardum komen voor een versnapering en paviljoen ’t Mirnser Klif ligt om de hoek.

Friese steden op fietsafstand
Alle Friese steden zijn bijzonder om te bekijken. Sleat (Sloten) en Hylpen (Hindelopen) liggen op 15 km afstand en hebben beide een haast ongeschonden historisch centrum. Snits (Sneek) en Boalsert (Bolsward), op ongeveer 30 km afstand, zijn veel groter en bieden ook veel winkel- en terrasplezier. Balk is een vlecke op 10 km, De Lemmer een havenplaats op 18 km, beide mooi en gezellig.

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400