B&B It Bûthûs

Kerngegevens B & B:

Adres:
Aaltjemeerweg 3
Ferwoude
T: 0515-336796
E: ybema96@gmail.com

Beschrijving kamers:
We hebben drie kamers met elk twee 1-persoons bedden. Douche en wc moeten worden gedeeld.
In de oude deel is een grote gemeenschappelijke ruimte met koelkast, magnetron en kookplaat, het is dus mogelijk zelf te koken.

Karakteristieken:
weidelandschap Friese steden

Prijzen:
€ 28,00

Reserveringsverzoek

Beschrijving Bêd en Brochje:

Prachtig gelegen Bed & breakfast op Friese platteland

Prachtig landelijk gelegen, op het laagste punt van Friesland vindt u de rustieke gezelligheid van Bed en Brochje It Bûthús . Aan alle kanten omgeven door het mooie Friese platteland, is dit de plek bij uitstek om helemaal tot rust te komen. De tot slaapkamers verbouwde stallen in de volledig gerenoveerde woonboerderij worden niet meer bewoond door het melkvee, maar door u, de gast, en zijn voorzien van comfortabele bedden. In de voormalige centrale hooitas kunt u ’s avonds gezellig bij het haardvuur zitten, en krijgt u ’s ochtends uw ontbijt van locale producten geserveerd. 

Beschrijving omgeving B & B:

Het nabijgelegen dorpje Ferwoude ligt centraal in de zuidwesthoek, midden tussen aantrekkelijke IJsselmeerstadjes zoals Makkum, Workum, Hindeloopen of de oude hanzestad Bolsward.

Zowel in de zomer als in de winter is hier voor elk wat wils te beleven. B&B ’It Bûthús’ ligt op een knooppunt van de knooppunten fietsroute, die door heel Friesland loopt.

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
B&B It Bûthús, Aaltjemeerweg 3, 8761 PA  Ferwoude, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen / Children    Opmerkingen (max. 400 karakters) / remarks (max. 400 characters) 400