Bêd & Brochje Burgum

Kerngegevens:

Menno van Coehoornwei 14
9251 LV Burgum
T: 0511-482189
E: Wendy1971@live.nl

Beschrijving kamers:
De kamer ‘Ysfûgel’ heeft een comfortabel groot 2 persoons bed, een ingebouwde kast en een balkon. Verder beschikt u over een smart tv, waterkoker, senseo en eethoekje met koelkast. De kamer leent zich er dus voor om een avondmaaltijd te laten bezorgen of zelf af te halen. Wij verzorgen de vaat voor u. Bij de k.amer is een zeer ruime badkamer, met douche, toilet en jacuzzi. Gebruik van de jacuzzi is gratis en onbeperkt gedurende uw verblijf.

De B&B beschikt over een 2e kamer, die alleen samen met de 1e kamer geboekt kan worden. U hoeft dus de royale badkamer alleen met bekenden te delen als u voor 4 personen tegelijkertijd boekt. Deze kamer beschikt over o.a. een smart tv, Nespresso Apparaat, en 2 comfortabele verstelbare 1 persoons bedden. U heeft uitzicht op de oude boomgaard

Karakteristieken:
wandelen, fietsen, Bergumermeer, bos

Prijzen:
Prijs per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt en gebruik jacuzzi : € 89,-
1 persoon: € 82,-
(Voor feestdagen kunnen andere prijzen gelden)
De 2 kamers samen boeken kan vanaf 2 nachten.
U krijgt dan 10% korting op uw verblijf.

Reserveringsverzoek

Beschrijving Bêd en Brochje:

In het prachtige wouden-landschap, aan een oude klinkerweg, ligt onze B&B. Als u aankomt ziet u een klein oud woudboerderijtje, een zogenaamd “wâldhúske”. Dat stamt uit 1870. De B&B bevindt zich in de aangebouwde rietgedekte villa uit 2005. Achter deze villa is een schitterende oude boomgaard, met verschillende fruitbomen waar u het uitzicht op heeft. De boomgaard wordt omgeven door water, een overblijfsel van een eeuwenoude slotgracht.

De omgeving heeft een rijke geschiedenis. U bent even helemaal weg van de gejaagde wereld. Houdt u van wandelen, fietsen, paard- of motorrijden? Dan zit u hier goed. U zult het met ons eens zijn, als u onze accommodatie heeft gezien. Het is te mooi om niet met anderen te delen. Graag willen we u mee laten genieten van onze fantastische woonplek.

Beschrijving omgeving B & B:

U kunt al snel het bos inwandelen op 200 m. Het natuurgebied Soestpolder met uitkijktoren over de Burgumermar (Bergumermeer) bevind zich op 1,7 km. Het Observeum ( volkssterrenwacht en streekmuseum) is slechts op 850 m afstand. Scherjon’s klompenmakerij en museum is op 1,7 km afstand. Nationaal park De Âlde Feanen op 9,5 km. Het elfsteden monument, oftewel de tegeltjesbrug is 11 km van ons verwijderd. AquaZoo is op 8,7 km afstand, en voor het Fries Museum zult u 15 km moeten afleggen, net zoals voor de Oldehove in Leeuwarden. Het openluchtmuseum De Spitkeet ligt 7,7 km van ons verwijderd. Het park Vijversburg op 7,3 km.

Reserveringsverzoek:
Wilt u een reserveringsverzoek plaatsen bij deze Bed and Breakfast:
B&B Burgum, Menno van Coehoornwei 14, 9251 LV Burgum, Fryslân
Vul dan onderstaand formulier in:

    Kinderen    Opmerkingen (Maximaal 400 karakters) 400